kalkon på er alla ! :D

shoo älsklingar !

nu så sitter man här vid datan & ruuunkar *noot*
men jao snart så taggar jag & sofie ut. puss på henne (A)
men vi är jueh då bääst visst ? hihi.. men ja, ska väll ta & hoppa ut genom balkongen eller baka en kalkon (Y)
men vi hörs snart igen puss på er alla !
/ J

COOLASTE BILDERNA ♥


Vi flummar oss som fan så fort  vi kom hem till killarna :) mihihi mooooh alltså vi höll på typ så hela tiden och nu kommer ni få se massvis med flummiga bilder på oss !

Vi är helt av banan alltså men det är bara att erkänna ni älskar oss och våra miner :)
för vi älskar oss själva mera än killarna mohaha

halv seriös bild på oss som vi tog igår men tro oss vi höll oss sjukt mkt för
att inte börja garva hahahahahahaha där kom garvatackerna :) mohaha


rolig kväll! :*

nu har man kommit hem ifrån stan, vah med några där vah bland annat med sofie, Andreas, Stoffe, & några till. hade det fett kul! skrattade 24/7 X) mahaha, blooondin skämten, ssooffiiee det vah fett kul x)
men jah, nu ska jag börja lägga in lite med inlägg i bloggen så att alla vet, måste jueh vah lite social (Y) visst ?
men nu så ska man kolla tv, tackk för kvällen! puss så länge :* / J


tyvärr

HejHej alla jenglaN & pinglaN lovers
tyvärr så kommer inte jag kunna träffa min jengla idag för jag har inga pengar att kunna åka till henne för
men troligen så träffas vi nån gång under helgen , kanske söndag det vet jag inte eller imorron på freda alltså
hahaha. Menmen det är sånt man får se :) Ni får ha det bra så länge pusspus

PS: jenglaN bloggar inte så mkt för att hon glömmer lösenordet 24/7
jag antar nästan att det är drf hon aldrig göre :p men ska se till att
hon börjar med det oftare så ni kan få höra lite ifrån hennes sida me
inte bara ifrån min. Ja, ni lär väll ha tröttnat att läsa inlägg ifrån mig ? (a)


peace out /S


ny design

hej alla jenglaN & pinglaN lovers
Nu äre så att vi precis fått en ny design tack så mkt, vad tkr ni, visst vart den snygg ? Det tkr i alla fall jag haha.
Jag ska säga er vrf vi inte uppdaterar denna blogg så speciellt jättemkt och det är för att vi snackat och bestämt att denna blogg bli enkomt uppdaterad när vi är med varandra eller precis efter vi varit med varandra. Så imorron kommer ni få bilder & text ifrån oss två.  Men tills vidare så får ni hade bäst , puss

peace out /S


Tjäna pengar på din blogg

För mer tipps besöka smIIres blogg.

Jag antar att det finns många som vill tjäna pengar på sin blogg men inte riktigt vet hur man ska gå tillväga. Jo då kan jag säga att det är jätte lätt och inte alls mycket jobb. Det finns en lätt och bra hemsida som jag har träffat på den heter Frossle.com. Du får även 50 kr direkt vid registrering!. jag kan även tillägga att du inte behöver vara över 18år. Det är helt gratis för dig och det ända du behöver göra är att lägga in annonser på din blogg eller hemsida.

 

    Dom olika sätten att tjäna pengar

    Du kan tjäna pengar på tre olika typer av aktiviteter, huvudsakligen kan man dela in de olika sätten på klick, leads och avslut.

  • klick - Med det menas att du får betalt för varje person som klickar på en länk på din sida. Ofta tjänar du mellan 10öre och en krona per klick.
  • Leads - avser att en besökare som du har hänvisat gör någon form av aktivitet på företagets hemsida. Detta kan t ex vara att anmäla sig till ett nyhetsbrev, deltar i en undersökning, etc...
  • Avslut - klickar en besökare på länken upplagd på din hemsida och köper sedan något på företagets hemsida.

När du kommer in på Frossle.com hemsida scrollar du ner till rubriken "Affiliate" på startsidan. Där kan du läsa lite mera och sedan trycka på "Bli affiliate" och ansöka och registrera sig. Sen får du vänta 1 dag ungefär tills dom bekräftat din annsökan. Efter dom bekräftat din annsökan är det bara logga in och börja bläddra bland massor av annonser och välja den du tycker passar bra till din blogg/hemsida.




Frossle.com



övaövaöva

ChaCha alla jenglaN och pinglaN lovers
nu har vi partybrudar bestämt att vi ska träffas nu på torsda efter skolan för att öva.
Hon håller redan på med lite text och jag ska fortsätta såfort jag fått höra hur resterande låter det hon skrivit.
Jag hoppas allting går enligt planerna och det blir många vackra texter, vi hörs så länge.

peace out /S


Nationella

hej bloggläsare & pinglaN älskare
jag vill bara påminna alla 9or i sverige att det är Nationella tisdagen (alltså imorron) 9 Februari. Jag önskar er alla lycka till och hoppas det går bra för er. Själv känns det som att jag kommer klara läsförståelsen (svenska) iaf och det är skönt. Men nu måste jag kila iväg. PS: bli bättre på att kommentera

peace out /S


bilder


en omgjord bild på moooai

sofie emma aaurora schilcher
den nyaste bilden på mig typ


sminkning

jag och jenny va nyss busiga och sminkade Tim när han somnade :) han vart så vacker så. Men TYVÄRR så tyckte han också att det vart snyggt så han vill gå ut sådära men jag och jenny vägrar gå ut med honom så :o

hahahahaa / S&J

så het att jag brinner

hejhej
nu sitter jag här med jenny och vi har städat klart hennes rum och fixat oss klara och nu väntar vi bara på våra dissiga killar :p men dom ska allt få för det mohuhuaaa ... ni vet reta dom igenom att små prata om våran hemlighet som inte dom får veta ;) haha , men nu ska man dra ut och röka på balkongen .. puss (:  
jenny jonas & stoffe i burgerking garaget och vi hade fett nice där nere alltså .. ända tills jenny  jag va tvugna att dra hem :( ... men men

peace out /S


bilden är tagen ifrån igår.
jenny, jonas & stoffe i burgerking garaget partajade..
sötnosarna. btw, stoffe hur fan vågade du göra det du gjorde, jag lovar dig jag va mera nervös än va du va tro mig jag hoppade runt i gränby medans typ jonas fick lugna ner mig haha ! tjatade som fan på att du skulle bli haff.


''tummen upp''

nu sitter man med bästa sofie & chillar lite, ska kolla på film snart, så jävla nice (A)
& imorn kommer våra bästa pöjkar ''tummen upp'' & då blir det bio (A)
men puss så länge :* / J


hos jenny

cha cha bloggen nu sitter jag här med jenny och hon plattar mitt hår. vi har varit på stan och träffade roligt folk på stan. sen drog jag stoffe och jonas till gärnby och gjorde en olaglig sak som jag inte kommer nämna här på bloggen. efter vi kom tillbaka så drog vi till burger kings garaget och hade skojsigt där typ som fan haha :) , sen drog jag och jenny hem och käkade och sen satte vi oss vid tvn och kollade på tv med hennes mamma och styvpappa lasse ;p ... men nu ska vi dra och ha mys framför tvn puss på er så länge

peace out /S&J


brottom

hejhej bloggläsare
nu är jag vaken för pappa kommer in och ber mig gå upp för att han vart uppdragen för att han måste in och jobba för det finns för lite folk. Jag skulle egentligen träna idag men jag orkar inte med det för jag har varit sjuk för länge så jag ringde jenny och frågae om jag kunde komma till henne direkt och det kunde jag så jag ska dra till henne direkt när pappa släpper av mig inne i stan. Men nu ska jag fixa klart allting och sminka mig klart. Hoppas ni har det bra , puss på er så länge.

peace out /S


nyvaken

hejhej bloggläsare
vaknade precis och jag hade 16 sms på min mobil (desperata människor) fast det ska vi inte snacka om eller nånting sånt dära. jag ska snart gå och göra mat och sen ska jag vänta på pappa så vi kan åka ner till byn/affärN så ska vi handla. När vi kommer hem sen ska jag städa mitt rum och gå ut med soporna. Men nu ska jag dra och gäöra mat och ge min misse mat också , puss på er.

peace  out /S
i can see you


sömnlös natt

ett nattinlägg ifrån pinglaN
jag verkar inte kunna sova jag har nu legat i sängen i kanske två timmar och försökt att sova men det funkar inte. jag har tagit huvudvärkstablett så jag ska bli av med huvudvärken och det börjar försvinna nu men kan fortfarnade inte sova. Frågade min pappa om sömntablett så jag orkar skolan imorron men han sa ifrån för att jag va för ung. (avskyr när han säger så) .. så jag tror jag kommer vara hemma igen ifrån skolan för jag kommer aldrig orka upp 05:40 för jag inte fått sova. Tro det eller inte men jag verkar lida av sömnsvårigheter utan min pojkvän tätt intill min sida i sängen, konstigt jag vet men det är väll ensamheten och den stora platsen brevid mig som är tom som gör så jag itne kan somna .. Men nu måste jag lägga mig igen och försöka åtminstonde..

peace out /S


läggdags

nu är det läggdags för min del
sitter o röker nattciggen och ska snart sova
om det är nånting så finns jag på mobilen
sov gott alla o ha det nice vi hörs imorron

peace out /S

Resultatet


Video

Hej bloggläsare
jag håller på att göra ännu en video ni kan söka på den sen när den är klar fast kommer nog lägga in en länk om den här inne på bloggen. Videon är på Trion. Den kommer bli klar snart, sen ska jag hoppa in i duschen sen får vi se vad klockan är kanske lägger mig i sängen då. Men hare bra så länge.

Peace out /S


Kärlek & bio

Partybrudarna jenglaN & pinglaN har snackat med varandra nu och vi har kommit överens om att tvillingarna ska bjuda oss på bio. vi frågade toni om dom kunde göra det och han sa ja så nu på lörda 5 februari när dom kommer med tåget så blire bio och vi ska gå på Instängd 2 , nån som sett den ? Om ni har gjort det kan ni säga vad ni tkr igenom en kommentar. Dom kommer komma in till Uppsala ca. 18:51 och då går vi och beställer bijletterna direkt. Om ni vill nå nån av oss två ppartybrudar så får ni höra av er på ett eller annat sätt. Tills vidare så får ni ha det bra underbara bloggläsare.

peace out /S

yes så eh det

nu så sitter man & chillar bah framför datan. kommigen nu, alla ska jueh kommentera visst ?
min & sofies bdb, right ?
enavschilcher @ bdb
aggresivpuma@ bdb

yes så e det men vi ses snart igen puss så länge / J

Nyvaken

hejhej bloggen vaknade precis och gick direkt och satte mig vid datorn med ciggen i handen och snackar med JenglaN om våran hemlighet som fortfarande ingen vet & kmr inte få veta heller förns allting är klart o fixat :) och det ska bli skoj att få göra det. men nu ska jag återgå till soffan och se på en film o äta "frukost" JenglaN kmr blogga lite granna idag också så nu får ni höra lite mera om henne också.

peace out /S


Inte trött

Trött , rastlös , röksugen & depprimerad

alltså perfekt tisdags natt alltså. Klockan är nu 00:58 och jag har ingenting att göra , sitter bara och smsar med min kille och pratar med anna på msn som dessutom inte heller mår så bra så försöker hjälpa henne. jag måste ut o röka snart och sen ska jag fan sova. men ni får hare bra sötnosar , puss på er

peace out /S


Kärlek

Tvillingarna & Jenny  jag kommer alltid att älska er   jag kommer alltid att finnas för er   jag kommer aldrig att lämna er     hade det inte varit för er i fredags vet jag inte vad som hänt.   pojkvän, lillebror & syster , aldrig utan er     / eran S

vi är trion och ingen tar oss.
jag älskar er änglar
utan er ingen mig

peace out /S

Ny skapad blogg

hej alla bloggläsare i framtiden
detta är våran sida , partybrudarna JenglaN & pinglaN
här kommer ni kunna läsa om vårat liv och vad som hänt oss under dagarna

peace out puss /S


RSS 2.0